Starttivalmennus

Palvelu on tarkoitettu asiakkaille, jotka haluavat rakentaa omaa polkuaan kohti työtä ja koulutusta.

Tavoite

Palvelun aikana selvitetään asiakkaan työllistymistä ja koulutukseen hakeutumista tukevat vahvuudet ja kehittämisen kohteet. Jakson aikana saadun tiedon pohjalta rakennetaan yhdessä asiakkaan ja lähettävän tahon kanssa palvelukokonaisuus, joka tähtää asiakkaan sijoittumisen työelämään tai koulutukseen.

Palvelun sisältö

Palvelu alkaa kuukauden työkokeilujaksolla Kumppaniksi ry:llä. Asiakkaan kanssa seuraavaa tavoitetta ja sen saavuttamisessa tarvittavaa palvelua/ työ- tai koulutuspaikkaa on hahmottamassa Kumppaniksi ry:n työhönvalmentaja.

Mikäli asiakkaan ulkopuoliseen yritykseen työllistyminen edellyttää lyhytkoulutusta (esim. työturvallisuus- ja tulityökortti sekä hygieniapassi), pyrimme järjestämään koulutuksen jakson aikana.

Muut etuudet

Asiakkaalla on mahdollisuus saada ylläpitokorvausta (9 € / työpäivä). Lisäksi palveluun kuuluu yksi ilmainen ateria/työpäivä.

Hakeminen